taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Kindertaart bezorgen

Een kindertaart bestellen is een mogelijkheid waarvan u bijvoorbeeld gebruik kunt maken, wanneer u te weinig tijd heeft om een taart voor de verjaardag van uw kind op te halen. Stel dat uw kind jarig is midden in december. U komt na een dag hard werken laat thuis van uw werk en u bedenkt zich dat u nog een taart moet halen, want uw kind is immers de volgende dag jarig. Het is echter koud en u bent uitgewoond van de zware dag op werk en dus heeft u geen zin om naar een winkel te gaan waar ze taarten verkopen. Gelukkig is er dan de ideale oplossing: via het internet is het mogelijk online een taart te bestellen.

Online kindertaarten bestellen

Online een kindertaart bestellen is ideaal. Het kost bijna geen tijd. Het enige wat u hoeft te doen is een taart op te zoeken op internet, die u graag voor uw kind zou willen laten maken, en vervolgens moet u uw adresgegevens invullen en betalen. Dit alles is kost slechts een paar minuten van uw tijd. Bovendien scheelt het online taart bestellen moeite, u hoeft nu bijvoorbeeld niet meer in de kou naar een winkel te fietsen om daar een taart te kopen. De taart wordt immers bij u thuis afgeleverd. Veel bedrijven rekenen wel bezorgkosten, maar dit is vrijwel altijd een paar euro. Het is dus niet veel duurder dan als u een kindertaart in de winkel zou gaan kopen.

Aanbod Bezorging Review Informatie
taartenwinkel Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Goede bezorging
Zelf bezorgdag & tijd kiezen
Bekijken
bestel-taart Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Gekoelde bezorging
Kies zelf bezorgdag & tijdstip
Bekijken
greetz Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Bezorging
Vandaag besteld, morgen thuisbezorgd
Bekijken
taarten.nl Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Prettige bezorging
Vrije keuze in bezorgmomenten
Bekijken
hema gebakservice Taarten
Gebakjes
Snacks
Geen bezorging, wel afhaal
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Bekijken

Zelf ontwerpen

Verder is het leuk, dat u ook online uw eigen kindertaart kunt ontwerpen en laten maken. Aan de hand van een basismodel is het mogelijk om bij veel sites veel dingen zelf van uw taart te bedenken en is het mogelijk om zelf bijvoorbeeld teksten toe te voegen. Naast het toevoegen van teksten, kunt u nog veel meer onderdelen van uw taart zelf bepalen. Zo kunt u ervoor kiezen een afbeelding op de taart te laten projecteren, bijvoorbeeld een foto van uw kind. Verder is het ook mogelijk een boodschap of tekst op de taart te laten schrijven.

Keuze uit veel verschillende thema’s
Als u geen zin of tijd heeft voor het ontwerpen van een eigen taart, kunt u ook gewoon een standaard kindertaart bestellen. Ze zijn er in verschillende thema’s, bijvoorbeeld een prinsessentaart voor uw dochter, of een piratentaart voor uw zoon. Heeft u geen idee wat uw kind leuk vind? Dan is het ook gewoon mogelijk een traditionele slagroomtaart te bestellen. Simpel, maar overheerlijk.

De voordelen van online bestellen en laten bezorgen

We kunnen dus concluderen dat het online bestellen van kindertaarten een ideale oplossing is voor de hardwerkende ouder zonder veel tijd. Het bestellen is namelijk heel snel gedaan en ook scheelt het de moeite die gedaan zou moeten worden als u naar een winkel zou moeten rijden. Er zijn heel veel verschillende soorten taarten te bestellen: bijvoorbeeld de traditionele slagroomtaart, een taart met een bepaald thema of een zelfontworpen taart. Aan zo’n zelfontworpen taart kunt u zelf veel bijdragen, door bijvoorbeeld een zelfgemaakte foto er op te laten afbeelden. Kortom, een online kindertaart bestellen is makkelijk, snel en er zijn heel veel verschillende te kiezen.

Zelf een kindertaart maken?

In plaats van een kindertaart te kopen, is een kindertaart maken natuurlijk ook heel erg leuk! Als u van koken en taart eten houdt is dit een perfecte activiteit om bijvoorbeeld met uw kind te doen op een vrije middag. Zo kunt u een taart maken voor een bepaalde gelegenheid, bijvoorbeeld een verjaardag, of gewoon omdat u (en/of uw kind) zin heeft in een lekkere taart. Het leuke van een taart zelf maken, is natuurlijk dat je zelf de hele taart kunt vormgeven. U heeft dus volledige vrijheid en bent niet afhankelijk van een willekeurige banketbakker. Voordat u een (kinder)taart gaat maken, zou u zichzelf eigenlijk moeten afvragen: hoe moet ik dat nou precies aanpakken, het bakken van een kindertaart?

Kies eerst een thema
Allereerst, voordat er überhaupt met de bereiding van de taart wordt begonnen, is het belangrijk na te gaan in wat voor thema u de taart wil maken, bijvoorbeeld Hello Kitty of Mickey Mouse. Vervolgens moet u eigenlijk een tekeningetje op papier schetsen van hoe u wilt dat de taart er uit moet komen te zien. Moet de taart een 3D-uitvoering hebben of juist een 2D-uitvoering? Dus wordt het een ‘platte’ taart met bijvoorbeeld een foto er op afgebeeld, of wil u de vorm van het hoofd van Mickey Mouse in 3D namaken? Ook is het belangrijk te bepalen welke kleur u de verschillende onderdelen van uw taart wilt maken, de oren van Mickey Mouse moeten bijvoorbeeld zwart zijn. Verder zult u moeten bepalen met wat voor vulling u uw taart wil vullen. Jam is een prima vulling, omdat dit de kindertaart een frisse en lekkere smaak geeft.

Als u deze stappen hebt doorlopen, zult u aan de hand van de resultaten, die daar uit zijn voortgekomen, uw ingrediënten moeten verzamelen. Afhankelijk van wat voor soort kindertaart u wil maken, koopt u uw ingrediënten.

Ingrediënten en bereiding

Vervolgens kunt u gaan kijken naar het maken van de taart. Als we bijvoorbeeld als uitgangspunt een Mickey Mouse taart gebruiken, omdat uw kind houdt van zijn strips en tekenfilms en graag zelf een 3D-kindertaart van Mickey Mouse wil maken.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om Mickey Mouse’ hoofd als middelpunt van uw taart te gebruiken. De kindertaart is natuurlijk gebaseerd op Mickey, dus is het een goede mogelijkheid zijn hoofd als middelpunt te nemen. U kunt de taart bijvoorbeeld bekleden met rode fondant en er twee gele knopen op maken, zodat het lijkt alsof het de broek van Mickey is. Als Mickey Mouse’ hoofd gebruikt u in dit geval een ander klein taartje, om dat daadwerkelijke 3D-effect in de taart te krijgen. Om de boel te stutten is het handig drie chocoladestokjes als fundering in de onderste taart te steken, zodat Mickeys hoofd er niet in wegzakt. Wanneer u dit gedaan heeft, is het tijd om te beginnen met het gezicht. Dit doet u door uit huidkleurig fondant een hart te steken, om vervolgens de onderkant eraf te snijden, zodat het lijkt op de contouren van Mickeys gezicht. Na dit op het bovenste zwarte taartje te hebben geplakt, kunt u uit zwart en wit fondant de ogen en de neus snijden, om deze vervolgens op het gezicht te plakken. Op deze manier lijkt het echt op het hoofd van Mickey, alleen missen de oren nog. Kneed door de zwarte fondant, dat u hiervoor nodig heeft, een mespunt tylose en laat het een uur rusten. Na dat uur is het zaak om de fondant plat te rollen en er twee cirkels uit te snijden. In deze cirkels dienen weer twee satéprikkers gestoken te worden, zodat de oren niet ombuigen als ze aan het hoofd bevestigd worden. Na ze een dag te drogen aan de lucht, kunnen ze in het hoofd van Mickey worden gestoken, om de Mickey Mouse kindertaart te vervolmaken. Dit is natuurlijk slechts een voorbeeld, er zijn heel veel verschillende mogelijkheden voor het maken van taarten.