taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Sesamstraat taart bezorgen

Een Sesamstraat taart maakt elk kinderfeest compleet! Maak zelf een Sesamstraat taart, of bestel een professionele Sesamstraat taart bij één van de gespecialiseerde banket bakkerijen in Nederland of België voor een super Sesamstraat kinderfeest. Zo tover je gegarandeerd een lach op ieder kindergezichtje! Check ook andere kidsthema’s zoals Hello Kitty en Woezel en Pip.

Je allerbeste vriendjes uit Sesamstraat op je verjaardag

Alle kinderen groeien op met Sesamstraat. Iedereen is dol op de filmpjes en liedjes van dit vrolijke kinderprogramma, dus wat is er nu leuker dan een echte Sesamstraat taart op je verjaardag?! Je kunt natuurlijk eenvoudig een foto van Sesamstraat af laten drukken op een taart, of de bakker vragen om zich uit te leven met marsepein, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan met marsepein, of fondant om al die vrolijke figuren uit Sesamstraat na te maken en op je Sesamstraat taart te zetten. Denk bijvoorbeeld aan Bert en Ernie, Pino, Koekiemonster, Tommie, Ieniemienie en Purk, maar ook Elmo, Graaf Tel, Grover en Kermit de Kikker mogen natuurlijk eigenlijk niet ontbreken op de taart. Kies gewoon je favoriete Sesamstraat figuurtjes uit en zet ze op de Sesamstraat taart!

Maak er een compleet Sesamstraat feest van

Een Sesamstraat feest is natuurlijk de droom van ieder kind! Gelukkig is het helemaal niet zo moeilijk om een Sesamstraat feest te maken, want er van alles te koop voor een verjaardagspartijtje om nooit te vergeten. Denk bijvoorbeeld eens aan feesthoedjes, blaastoeters, ballonnen, slingers, stickers, wegwerp bordjes en bekertjes, servetten, of uitnodigingen, allemaal met de leukste figuren uit Sesamstraat erop natuurlijk! En dan zijn er ook nog de talloze Sesamstraat cadeau’s waar je uit kunt kiezen, zodat je zeker weet dat het feest compleet is! Sesamstraat speelgoed is leuk voor ieder kind!

Meezingen met je vriendjes uit Sesamstraat
Eigenlijk is het Sesamstraat kinderfeestje pas echt compleet als de kindertjes lekker mee kunnen zingen met hun favoriete liedjes uit Sesamstraat. Op de CD ‘Het mooiste van Sesamstraat’ staan de mooiste liedjes uit dit populaire kinderprogramma. Reken maar dat de jongens en meisjes zullen genieten als ze al die bekende melodietjes uit de luidsprekers horen komen!