taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Mega Mindy Taart

Een Mega Mindy taart maakt elk kinderfeest compleet! Je kunt een professionele Mega Mindy taart bestellen bij een gespecialiseerde banketbakkerij in Nederland, of België, of je kunt natuurlijk zelf een Mega Mindy taart maken voor een super Mega Mindy feest! Zo tover je een glimlach op ieder kindergezicht! Je kunt ook doorklikken naar andere thema’s zoals Sesamstraat en Hello Kitty.

Superheldin Mega Mindy op je verjaardag

Ieder kind kent het stoerste meisje van de wereld, Mega Mindy. Alle kinderen zijn dol op de filmpjes en liedjes over politieagente Mieke die te hulp schiet in de gedaante van Mega Mindy als er gevaar dreigt, dus wat is er leuker dan een heuse Mega Mindy taart op je verjaardag?! Je kunt bijvoorbeeld heel eenvoudig een plaatje, of foto van Mega Mindy af laten drukken op een taart, of je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan in de keuken met bijvoorbeeld marsepein, of fondant om Mega Mindy na te maken en op je Mega Mindy taart te zetten. Maar je kunt natuurlijk ook de andere bewoners van het dorp waar Mega Mindy woont na maken voor op je taart. Wat dacht je bijvoorbeeld van: Mega Toby, Commissaris Migrain, opa en oma Fonkel of de sprekende computer? Zo bouw je de hele taart gewoon vol met de figuren uit de televisieserie Mega Mindy.

Maak er een compleet Mega Mindy feest van

Een stoer Mega Mindy feest is zonder twijfel de droom van ieder kind! Gelukkig is het maken van een Mega Mindy kinderfeest helemaal niet moeilijk, want er is van alles te koop voor een onvergetelijk verjaardagspartijtje! Denk bijvoorbeeld eens aan slingers, ballonnen, uitdeelzakjes, uitnodigingen, stickers, lampions, feesthoedjes, maskers, servetten en wegwerp bordjes en bekertjes, allemaal van Mega Mindy natuurlijk! En vergeet ook niet de vele Mega Mindy cadeau’s waar je uit kunt kiezen, zodat je zeker weet dat het feest compleet is! Mega Mindy speelgoed is leuk voor ieder kind!

Samen kijken naar de avonturen van Mega Mindy
Eigenlijk is het Mega Mindy feest pas echt compleet als de kindertjes gezellig samen kunnen kijken naar de avonturen van Mega mindy en Mega Toby natuurlijk. Heb je ze nog niet in huis? Misschien is het dan leuk om één, of meerdere Mega Mindy DVD’s aan te schaffen voor het kinderfeestje, zodat je verzekerd bent van een knalfuif. Reken maar dat die kleine boeven zullen genieten als ze met zijn allen voor de buis zitten.