gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Piratentaart bezorgen

Een stoere Piratentaart maakt ieder kinderfeest compleet! Maak je eigen Piratentaart, of bestel een professionele Piratentaart bij één van de gespecialiseerde banket bakkerijen in Nederland of België voor een super Piraten kinderfeest. Zo tover je een glimlach op ieder kindergezicht!

Echte piraten op je verjaardag!

Ieder kind speelt weleens piraatje. Met een ooglapje op en een speelgoed zwaard ben je al snel de kapitein van je eigen piratenschip, dus wat is er leuker dan een piraten kinderfeest met uiteraard een echte piratentaart voor je verjaardag?! Je kunt bijvoorbeeld een foto, of plaatje van piraten laten afdrukken op een taart, of je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met marsepein, of fondant. Laat je fantasie de vrije loop en maak de leukste figuurtjes voor op je piratentaart. Denk bijvoorbeeld aan een piratenvlag, een schatkist, een piratenschip, een schatkaart of zelfs een echt onderwatermonster zoals een zeeslang, of een enorme octopus! Zo bouw je de hele taart gewoon vol met alles wat met piraten te maken heeft. Zie ook onze taarten in het thema Cars en Mega Mindy.

Maak er een compleet Piratenfeest van!

Een echt piratenfeest is de droom van ieder kind! Gelukkig is het helemaal niet zo moeilijk om een compleet piratenfeest te maken, want er is van alles te koop voor een onvergetelijk piraten kinderpartijtje! Wat dacht je bijvoorbeeld van slingers, ballonnen en lampions? Maar ook een echte piratenvlag, uitnodigingen, een tafelkleed, wegwerp bekertjes en bordjes, uitdeelzakjes en piratensnoep behoren tot de mogelijkheid, allemaal met een piraten thema natuurlijk! Je kunt het feest compleet maken door de kinderen zich te laten verkleden als echte piraten! Zorg dat je schmink in huis hebt, of haal wat ooglapjes en bandana’s in huis. Zo tover je alle kinderen in een mum van tijd om in echte piraten, maar je kunt ook kiezen uit een enorm assortiment van piraten verkleed kleren, zodat je ervan verzekerd bent dat het een knalfuif wordt!

Piet Piraat en al z’n vrienden
De bekendste piraat is natuurlijk Piet Piraat. Deze stoere zeekapitein bevaart de zeeën met zijn schip ‘De Scheve Schuit’ en zijn bemanning: Stien Struis, Berend Brokkenpap en Steven Stil. Alle kinderen kennen de avonturen van Piet Piraat, dus waarom zou je niet een DVD van Piet Piraat in huis halen? Reken maar dat de kindertjes zullen genieten als ze verkleed als piraat met een enorm stuk taart voor de televisie zitten! Bovendien kun je natuurlijk ook Piet Piraat gebruiken als thema voor je piratentaart.