taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Hello Kitty Taart bezorgen

Hello Kitty is tegenwoordig niet meer weg te denken, zo ook niet de hello kitty taart. Het is zo’n populair figuurtje dat er inmiddels onder andere al Hello Kitty taarten worden gemaakt en verkocht. Hello Kitty is in 1973 al bedacht door het Japanse bedrijf Sanrio en werd geïntroduceerd in 1974 in Japan en in 1976 in de VS op een roze portemonneetje. Hello Kitty is getekend als een witte meisjes poes met het kenmerkende rode of roze strikje en opvallend aan haar verschijning is dat er een mond op haar gezicht mist. Het ‘leven’ dat Hello Kitty leidt volgens het concept, leidt zij samen met haar ouders George en Mary en haar tweelingzusje Mimmy in Londen. Mimmy staat bekend om het feit dat zij ook een strikje draagt: een gele. Ook heeft Hello Kitty de bekende kat: Charmmy Kitty. Verder heeft ze nog vele andere vrienden.

Oorspronkelijk bestaat Hello Kitty uit een aantal verschillende speelgoedproducten, waaronder een educatieve tekenfilm voor kleine kinderen. De op de basisschool vereiste basisvaardigheden leren aan kinderen, zoals schrijven, rekenen, en lezen, was het voornaamste doel ervan. Bekijk ook andere thema’s zoals Woezel en Pip en Dora.

Het online bestellen van een Hello Kitty taart

Hello Kitty bleek echter uit het niet enorm populair te worden. Vooral bij jonge meisjes, het figuurtje is immers een meisje en is afgebeeld op veel meisjesproducten en het is nog steeds populair, al ruim 35 jaar. Tegenwoordig is de naam Hello Kitty echter niet alleen aan producten voor kinderen verbonden, maar ook aan zaken die zich niet op kinderen richten. Misschien heeft u zelf nog met Hello Kitty speelgoed gespeeld in uw jonge jaren. Het is frappant dat de naam en het figuurtje Hello Kitty nog steeds enorm populair is. Er zijn nog steeds ontelbaar veel verschillende soorten speelgoed waar ze op afgebeeld is. Het is niet mogelijk de meisjesafdeling van een speelgoedwinkel in te lopen zonder het hoofd van Hello Kitty te zien. Daarom vinden ook vrijwel alle meisjes Hello Kitty geweldig en willen ze zeker een Hello Kitty taart om hun verjaardag mee te vieren.

Standaard design of zelf ontwerpen?

Het is mogelijk zelf een dergelijke taart te ontwerpen, voor het geval u zelf wilt bepalen hoe de Hello Kitty taart voor uw dochter (of zoon) er uit komt te zien. Natuurlijk kunt u ook een standaardmodel bestellen bij verschillende gespecialiseerde banketbakkers in Nederland (of België. Het standaardmodel bestaat uit een slagroomtaart met een afbeelding van Hello Kitty, versierd met snoepjes. Vindt u dit niet origineel genoeg en wilt u zelf een ontwerp verzinnen? Dan is het mogelijk dit ontwerp te laten maken door de desbetreffende banketbakker. Ook zijn Hello Kitty taarten zeker niet duur, dus uw portemonnee hoeft er zeker niet onder te lijden.

Hello Kitty is na 35 jaar nog steeds enorm populair onder meisjes op de basisschool. Daarom zullen zij ook heel blij zijn met een verjaardagstaart van Hello Kitty! Het is mogelijk om een dergelijke taart zelf te ontwerpen en te laten maken, of een standaardmodel te kopen. In beide gevallen bent u niet veel geld kwijt, dus naast het feit dat uw kind blij is met een Hello Kitty taart, kunt u dat ook zijn.