gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Over Ons

Taartenaanhuis.nl is gestart in 2020 met als doel het inzichtelijk maken van de verschillende leveranciers van verse taarten. Daarbij wordt gefocust op bakkerijen die thuisbezorgen. Op dit moment werken we samen met enkele landelijke taart webwinkels waarbij direct eenvoudig een bestelling kan worden geplaatst. Op taartenaanhuis.nl lees je alle informatie over de verschillende smaken, de prijzen, aanbiedingen en de bezorg-mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Het platform achter taartenaanhuis.nl wordt ontwikkeld door enkele ondernemers met ervaring binnen het online-food segment. Vanuit het kantoor in Zwolle wordt de website en het aanbod continue ge-update, uitgebreid en verfijnt. Het is niet mogelijk om bestelde taarten bij ons af te halen. Voor contact over bestellingen en aflever-mogelijkheden verwijzen we u graag door naar de klantenservice van de desbetreffende taartenwinkel of bakkerij.

Wat doen wij?

Met ons team proberen we consumenten inzicht te geven in de diverse aanbieders van taarten die hun verse producten thuisbezorgen. Voor elk feestje is wel een lekker gebakje te vinden, maar het moet natuurlijk wel op tijd bezorgd worden. Daarnaast wil je de gasten een fris, lekker en smaakvol product voorzetten. De taartenwinkels waarmee wij samenwerken hebben we zelf beoordeel op tal van aspecten en kunnen we dus met een gerust hart bij u aanbevelen. Op onze website leest u daarnaast meer over verschillende smaken die er te koop zijn, de mogelijkheid om persoonlijke taarten met foto te bestellen en kunt u het laatste nieuws vinden over trends en ontwikkelen in deze markt. We werken onder andere samen met:

  • Taartbestellen.nl
  • Taartenwinkel.nl
  • Gefelicitaart.nl
  • Hema.nl
  • Greetz.nl

Kantoor taartenaanhuis.nl (geen bezoekadres)

Adres: Dr van Deenweg 162
Postcode: 8025BM, Zwolle, Nederland
Email: info@taartenaanhuis.nl