gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Nijntje taart bezorgen

Met een Nijntje taart kan je verjaardag niet meer stuk! Je kunt een Nijntje taart bestellen bij één van de gespecialiseerde banket bakkerijen in Nederland, of je kunt natuurlijk zelf een Nijntje taart maken voor een super Nijntje kinderfeest. Op die manier tover je gegarandeerd een lach op ieder kindergezichtje!

Je allerbeste vriendinnetje Nijntje op je verjaardag!
Wie kent het liefste konijntje van de wereld, Nijntje, nu niet? Ieder kind is dol op Nijntje, dus wat is er leuker dan een echte Nijntje taart op je verjaardag? Je kunt bijvoorbeeld een foto van Nijntje af laten drukken op een taart, of je kunt natuurlijk marsepein gebruiken om dat lieve konijntje na te maken en op de Nijntje taart te zetten. Bovendien heeft Nijntje heel veel vriendjes en vriendinnetjes die je natuurlijk ook kunt afbeelden op de taart. Wat dacht je bijvoorbeeld van Daan, Nina, Betje Big, Knorretje, Barbara en Boris Beer, Oom Vliegenier, Tante Trijn, Kleine Pluis of het hondje Snuffie?

Maak er een compleet Nijntje kinderfeest van!

Een Nijntje feest is de droom van ieder kind! Een Nijntje kinderfeest maken is gelukkig helemaal niet moeilijk, want er is van alles te koop om het hele huis te versieren, voor een onvergetelijk verjaardagspartijtje! Naast Nijntje slingers en ballonnen kun je ook Nijntje uitnodigingen kopen of maken, maar ook bekertjes, bordjes, servetten en een Nijntje tafelkleed behoren tot de mogelijkheden. Bovendien zijn er natuurlijk ontzettend veel Nijntje cadeau’s te koop waar je uit kunt kiezen, zodat je zeker weet dat het feest compleet is! Nijntje speelgoed valt gegarandeerd in de smaak bij ieder kind!

Dick Bruna
Zoals vrijwel iedere Nederlander waarschijnlijk wel weet is Dick Bruna de geestelijk vader van Nijntje. Hij bedacht en tekende het bekendste konijntje ter wereld jaren lang en maakte zo wel 30 boekjes over dit kinderfiguurtje. In totaal tekende Dick Bruna wel 120 boekjes over talloze herkenbare figuurtjes. De boekjes kenmerken zich door de vierkante vorm en de eenvoudige, maar zeer herkenbare tekenstijl. Ook hebben veel boekjes van Dick Bruna een les erin verwerkt. Ieder kind groeit op met Nijntje en dat is een enorme prestatie van deze Nederlandse tekenaar.

Zelf een Nijntje taart maken

Je kunt natuurlijk een kant en klare Nijntje taart bestellen bij de bakker, maar het is nog leuker om zelf aan de slag te gaan in de keuken! Voor iedereen die ervan houdt om zelf taarten te bakken die net even specialer zijn dan de gewone huis tuin en keuken appeltaart, of slagroomtaart is er nu de ‘Online Workshop Taarten Maken‘! Met deze workshop leer je in een mum van tijd hoe je zelf zo’n heerlijke en prachtige Nijntje taart kunt maken, maar je leert nog veel meer over het maken van taarten! Laat je fantasie de vrije loop en verras je kinderen, of vrienden en vriendinnen met de meest spectaculaire taarten die je maar kunt verzinnen! Bekijk ook online onze andere taarten zoals Bob de Bouwer en de Piratentaart.

Of maak Nijntje Cupcakes met de kinderen
Wat is er nog leuker dan zelf taart maken? Precies! Zelf cupcakes maken! Het leuke aan cupcakes maken is dat je het niet alleen hoeft te doen, je maakt er gewoon een onderdeel van het kinderfeestje van. Lekker samen met de kinderen het beslag maken, de cakejes in de oven terwijl de kinderen met hun speelgoed spelen en als de cupcakes klaar zijn….versieren!! Zelf cupcakejes maken is absoluut niet moeilijk, maar als je echt met iets moois en lekkers voor de dag wilt komen, dan is er de ‘Master Cupcake Chef‘ online workshop. In deze eenvoudige cursus leer je hoe je de lekkerste cupcakes kunt maken zonder moeite en als je echt gevorderd begint te worden, dan ga je natuurlijk voor je eigen Nijntje cupcakejes, dat spreekt voor zich!