gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Cars taart bezorgen

Een echte Cars taart maakt ieder kinderfeest compleet! Maak zelf een taart met de figuren uit de Disney film Cars, of bestel een professionele Cars taart bij één van de gespecialiseerde banket bakkerijen die Nederland rijk is voor een superstoer Cars kinderfeest! Zo creëer je zonder twijfel een lach op ieder kindergezicht. Bekijk ook andere thema’s zoals Mega Mindy en Sesamstraat.

De stoerste auto’s uit de film Cars op je verjaardag!

Wie kent de stoere speelgoed auto’s uit de Pixar film Cars nu niet? Als jouw kinderen ook zo dol zijn op die ondeugende autootjes dan is er natuurlijk niets leukers dan ze te verassen met een echte Cars taart op hun verjaardag. Je kunt natuurlijk een plaatje van één van de figuren uit de film Cars laten afdrukken op de taart, of je kunt marsepein gebruiken om die stoere autootjes na te maken en op de taart te zetten. Het bekendste figuur uit Cars is natuurlijk Bliksem McQueen, de rode auto uit de Cars films, maar je kunt uiteraard ook één of meerdere van de andere personages uit de Pixar films afbeelden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Topper Deckington, Queen, Miguel Camino, Okuni, Rip Clutchgoneski, Carla Veloso, Fillmore, Mack, Lizzie, Sheriff of Sarge? Zo maak je van alleen de taart al een Cars feest!

Maak er een echt Cars kinderfeest van

Een compleet Cars feest is natuurlijk de droom van elk kind! Het is gelukkig helemaal niet zo moeilijk om een echt Pixar Cars feest te maken, want er is van alles aan Cars versieringen te koop voor een stoer kinderfeest. Wat dacht je bijvoorbeeld van slingers, ballonnen, feesthoedjes, stickers of wegwerp servies, allemaal bedrukt met de sterren uit de film Cars natuurlijk! En dan zijn er ook nog de vele Cars cadeau’s waar je uit kunt kiezen, zodat je zeker weet dat het feest compleet is! Speelgoed van de Disney film Cars is leuk voor ieder kind!

Samen kijken naar de Disney film Cars
Eigenlijk is het Cars kinderfeest pas echt compleet als de kinderen gezellig samen kunnen kijken naar één van de Cars films natuurlijk. Als je ze nog niet hebt, haal de films dan in huis en je bent verzekerd van een knalfuif. Bovendien zijn de films ook erg leuk voor volwassenen, dus je hoeft niet bang te zijn dat de vaders en moeders zich zullen vervelen.

Online een Cars taart bestellen

Als u een zoon heeft die nog op de basisschool zit, is het aan te raden om voor zijn verjaardag een zogenaamde Cars taart te kopen. Cars is de laatste jaren namelijk, vooral onder jongens, enorm populair. Cars is de zevende van de Pixar/Disney-films. Het begon allemaal met de film ‘Cars’, die in 2006 geproduceerd werd. Deze film sloeg erg aan, vooral onder kinderen dus, ook al meenden critici dat de film niet kon tippen aan eerdere Pixar-films als ‘The Incredibles’. De film werd echter overal ter wereld een groot succes. Het heeft veel prijzen gewonnen en het was zelfs zo’n groot succes, dat er een serie op tv kwam van Cars en dat er later zelfs nog een tweede film gemaakt zou worden. De populariteit van Cars groeide door en door en inmiddels zie je de rode auto (de hoofdpersoon) overal! Er zijn videospelletjes van, films dus, apps voor op een tablet of telefoon, knuffels, mokken en ga zo maar door.

Hoe zat het ook alweer met de films?

De eerste film Cars is gebaseerd op de hoofdpersoon, eigenlijk beter hoofdauto, Bliksem McQueen. Het speelt zich af in een wereld waar alleen auto’s leven, die als enige doel hebben met racewedstrijden van elkaar te winnen. Bliksem doet mee aan de belangrijkste race van het jaar, die hij heel graag wil winnen. Hij strijdt daar tegen een veteraar en de wedstrijd eindigt gelijk en dus moet er een beslissende wedstrijd worden gereden in Los Angelos. Hij gaat gelijk op weg, maar raak onderweg de weg kwijt. In een poging de weg terug te vinden vernielt hij de weg en komt terecht in een voor hem onbekende plaats. Hier maakt hij veel vrienden, maar omdat hij de weg heeft vernield moet hij deze repareren. Voor het einde moet u de film zelf maar kijken.

Na deze film zijn dus nog vele series en een film gemaakt waar Bliksem en zijn vrienden nog vele avonturen beleven. Cars wordt dan ook als een van de populairste series beschouwd onder kinderen.

De kosten van een Cars Taart

Daarom is het zeker een aanrader om een kindertaart te kopen voor uw kind met het thema Cars. Een Cars taart bestaat over het algemeen uit een feestelijk versierde slagroomtaart met een foto van bijvoorbeeld Bliksem en nog enkele toevoegingen. Ook is het mogelijk zelf een Cars taart te ontwerpen, met uw kinds favoriete karakter uit de serie of een taart te bestellen in de vorm van de figuren zelf. Cars taarten zijn bij bijna elke banketbakker wel te bestellen, er bestaat zelfs een heuse Cars taart website. Een 3D Cars taart is bijvoorbeeld (voor 16 personen) bij de meeste bakkers voor rond de 40 euro te krijgen.

Ontwerp je eigen taart
De populairste films, series en video games onder kinderen zijn tegenwoordig van Cars. De avonturen van Bliksem en zijn vriendjes zijn populair over de hele wereld. Welk kind wil er dus nou geen verjaardagstaart van zijn (of haar) grootste tv-held? De taarten zijn, naast dat ze er leuk uit zien, zeer lekker, zelf te ontwerpen en zeker niet duur. Echter, het allerbelangrijkste is natuurlijk, dat uw kind blij is met een lekkere en mooie taart van zijn held.