gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Woezel en Pip taart bezorgen

Een Woezel en Pip taart is een toevoeging voor elk kinderfeestje! Maak je eigen Woezel en Pip taart, of bestel een professionele Woezel en Pip taart bij één van de online taartenspecialisten. Kinderen zullen enorm verrast zijn.

Je allerbeste vriendjes Woezel en Pip op je verjaardag!

Wie kent de twee liefste hondjes van de wereld, Woezel en Pip, niet? Ieder kind is dol op de boekjes, filmpjes en liedjes van deze twee grappige hondjes, dus wat is er nou leuker dan een echte Woezel en Pip taart op je verjaardag?! Natuurlijk kun je een foto van Woezel en Pip laten afdrukken op de taart, of je kunt marsepein gebruiken om die twee lieve hondjes na te maken en op je Woezel en Pip taart te zetten. Maar je kunt natuurlijk ook de vriendjes van Woezel en Pip afbeelden, of namaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Tante Perenboom, de Wijze Varen, Buurpoes, Molletjes, de Zingende Tulpjes, Vlinder, Uil of Zonnetje. Zo maak je gewoon de hele tovertuin na in de mooiste kleuren. Bekijk ook andere thema’s zoals Dora en de enige echte Prinsessentaart.

Maak er een echt Woezel en Pip feest van!

Een Woezel en Pip feest is iets waar veel kinderen van dromen! Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om een Woezel en Pip feest te maken, want naast een compleet feestpakket is er van alles te koop voor een verjaardagspartijtje om nooit te vergeten. Tegenwoordig kan je bijna alles in dit thema krijgen. Denk maar aan feesthoedjes, ballonnen, slingers, enzovoort. En natuurlijk een echte Woezel en Pip taart mag dan ook niet ontbreken.

Weet je wat ik heel graag wil?
Ik wil je iets vertellen.
Ik wil je iets vertellen over Woezel en Pip.
De allerliefste hondjes van de hele wereld.
Heb je misschien heel even tijd?
Ja?… mooi, dat is fijn.
Dan ga ik nu beginnen.

Liefs

Guusje

Met deze woorden beginnen alle boekjes van Woezel en Pip. Ze zijn geschreven door Guusje Nederhorst wiens grootste wens het was om een glimlach en zonnestraal te brengen in de levens van hulpbehoevende kinderen. Een groot deel van alle opbrengsten van de Woezel en Pip producten gaat naar de Guusje Nederhorst Foundation om deze droom waar te maken. Als u iets koopt van Woezel en Pip voor uw kleine jongen, of meisje, dan steunt u dus ook de Guusje Nederhorst Foundation en helpt u kinderen die het wat minder getroffen hebben in het leven.