gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Bob de Bouwer taart bezorgen

Een Bob de Bouwer taart maakt ieder kinderfeestje compleet! Maak je eigen Bob de Bouwer taart, of bestel eenvoudig een Bob de Bouwer taart bij één van de gespecialiseerde banket bakkerijen in Nederland of België voor een geweldig Bob de Bouwer kinderfeest. Zo tover je gegarandeerd een lach op ieder kindergezichtje!

De allerleukste klusjesman Bob de Bouwer op je verjaardag!

Wie kent de handigste klusjesman ter wereld, Bob de Bouwer, niet? Ieder kind is dol op de avonturen van deze vrolijke kindervriend, dus wat is er nu leuker dan een echte Bob de Bouwer taart op je verjaardag?! Je kunt uiteraard een afbeelding van Bob de Bouwer laten afdrukken op de taart, of je kunt fondant of marsepein gebruiken om die vrolijke Bob na te maken en op je Bob de Bouwer taart te zetten. Maar je kunt natuurlijk ook de vriendjes van Bob de Bouwer afbeelden, of namaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Wendy, Boer Nijhof, Spud, Mijnheer Spijker, of de machines Scoop, Muck, Dizzie, Rollie, Liftie en Hector? Bouw gewoon de hele taart vol met Bob de Bouwer en al zijn vriendjes! Zie ook andere kids thema’s zoals de piratentaart en Cars.

Maak er een echt Bob de Bouwer feest van!

Een Bob de Bouwer feest is de droom van ieder kind! Gelukkig is het bouwen van zo’n Bob de Bouwer kinderfeest heel eenvoudig, want er is van alles te koop voor een onvergetelijk verjaardagspartijtje. Wat dacht je bijvoorbeeld van feesthoedjes, blaastoeters, ballonnen, slingers, servetten, stickers, uitnodigingen en wegwerp bordjes en bekertjes? Allemaal van Bob de Bouwer natuurlijk! En dan zijn er ook nog talloze Bob de Bouwer cadeau’s waar je uit kunt kiezen, zodat je zeker weet dat het feest compleet is! Bob de Bouwer speelgoed is leuk voor ieder kind!

Met zijn allen kijken naar de avonturen van Bob de Bouwer
Wist je dat er meer dan 70 DVD’s zijn verschenen met de avonturen van Bob de Bouwer en zijn vriendjes? Alle korte avonturen van Bob de Bouwer zijn uitgebracht op DVD, maar ook de langspeelfilms kun je eenvoudig kopen. Als je er nog geen hebt, dan is het misschien de moeite waard om één of meerdere Bob de Bouwer DVD’s in huis te halen, zodat de kinderen tijdens het verjaardagspartijtje gezellig samen voor de televisie kunnen kruipen en kunnen genieten van de avonturen van hun handige klusheld.