gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Taart met logo

Een taart voor bedrijven kun je ook eenvoudig online bestellen. Zakelijke klanten hebben doorgaans andere wensen dan particuliere klanten. Denk dan bijvoorbeeld aan grote aantallen gebakje voor medewerkers en klanten, maar ook personalisatie. Op deze pagina lees je meer informatie over de mogelijkheden voor zakelijke klanten om hun logo en huisstijl in de taarten te verwerken. Zie ook onze pagina met taarten met foto bedrukken.

Aanbod Bezorging Review Informatie
gefelicitaart Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Landelijke bezorging
Supersnelle levering
Bekijken
taartenwinkel Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Goede bezorging
Zelf bezorgdag & tijd kiezen
Bekijken
bestel-taart Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Gekoelde bezorging
Kies zelf bezorgdag & tijdstip
Bekijken
greetz Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Bezorging
Vandaag besteld, morgen thuisbezorgd
Bekijken
taarten.nl Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Prettige bezorging
Vrije keuze in bezorgmomenten
Bekijken
hema gebakservice Taarten
Gebakjes
Snacks
Geen bezorging, wel afhaal
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Bekijken

Gebak met bedrijfsnaam en logo bestellen

Wanneer je een beurs gaat bezoeken, een feest geeft voor het personeel of op een andere manier en plek zichtbaar bent met een bedrijf is het belangrijk om de juiste huisstijl te voeren. Overal en altijd de juiste bedrijfskleuren en logo’s gebruiken is essentieel om consistent en betrouwbaar over te komen. Bestel daarom ook altijd een taart inclusief bedrijfsnaam (of gewone naam) en logo. Daarbij kun je ook de juiste kleuren selecteren. Bijvoorbeeld; Albert Heijn kan een blauwe taart laten maken in de juiste kleur, met bovenop hun logo. Doorgaans zijn slagroomtaarten daar uitstekend geschikt voor. Wanneer Jumbo dit zou doen kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een gele vlaai met hun merknaam erop. Of kies voor iets vernieuwends zoals Bavaroise.

Waarom een logo op een taart opmaken?

Het grote voordeel is dat het direct duidelijk is waar deze taart van is. Je kunt het cadeau geven aan zakenrelaties en zo een positieve indruk maken. Het straalt uit dat er aandacht is besteed aan het cadeau. Er is zichtbaar moeite gedaan om een mooie zakelijke bedrijfstaart te laten maken. Op een bedrijfsevenement is dit het een leuke en lekkere manier om met potentie klanten in contact te komen. Zeker geschikt dus voor een netwerkborrel of wanneer je als bedrijf iets sponsort.

Petit Fours voor bedrijven

Een alternatief zijn natuurlijk lekkere verse Petit Fours met logo. Dit is eigenlijk is heel mooi en geschikt alternatief voor een taart. Het grote voordeel is namelijk dat je direct al een fijne portie hebt. Je hoeft de taalt niet zelf meer te snijden. Petit Fours in een huisstijl zien er super aantrekkelijk uit. Leuk om weg te geven en lekker om te krijgen. Geniet samen met medewerkers, klanten of potentiële partners van een lekker gebakje. De basis van dit gebak is vaak een standaard slagroomtaart (vulling) met daaromheen marsepein in de juiste kleur. Bovenop komt het eetbare logo.