gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Taart met naam

Heb jij een feestje te vieren? Dan moet je natuurlijk de taart niet vergeten. Iedereen is er gek op. Maar wat is er nou leuker dan iemand verrassen met een taart met zijn of haar naam erop? Dat kan tegenwoordig heel eenvoudig. Net zo makkelijk als een foto of logo zet je nu een naam op de taart. Mooi geschreven in een strak lettertype of juist een creatief handgeschreven naam? Alles is mogelijk. Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheid om je voornaam en achternaam op gebak te laten drukken.

Aanbod Bezorging Review Informatie
gefelicitaart Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Landelijke bezorging
Supersnelle levering
Bekijken
taartenwinkel Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Goede bezorging
Zelf bezorgdag & tijd kiezen
Bekijken
bestel-taart Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Gekoelde bezorging
Kies zelf bezorgdag & tijdstip
Bekijken
greetz Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Bezorging
Vandaag besteld, morgen thuisbezorgd
Bekijken
taarten.nl Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Prettige bezorging
Vrije keuze in bezorgmomenten
Bekijken
hema gebakservice Taarten
Gebakjes
Snacks
Geen bezorging, wel afhaal
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Bekijken

Voornaam en achternaam op de taart

Wanneer iemand jarig is wordt een persoonlijk cadeau altijd er op prijs gesteld. Waarom dan ook niet de taart een persoonlijk tintje geven? Stel je de volgende 2 situatie’s eens voor:

  • Hans wordt 25 jaar en wordt verrast door familie en vrienden met zijn eigen naam op de taart. Hij blaast de kaarsjes uit en geniet nog even na van zijn eigen persoonlijke gebak. We maken er snel een foto van en aansnijden maar!
  • Marije is 10 jaar in dienst bij haar werkgever. Haar baas heeft een lekker taart voor de afdeling besteld met haar naam erop. Zo is het voor iedereen duidelijk om wie het vandaag gaat. Dit maak alles net even wat persoonlijker en feestelijker.
  • Maak het nog persoonlijker en unieker met een gave 3d-taart.

Wat kosten deze taarten?

Zoals je hierboven kunt zien is gebak met naam een hele leuke toevoeging. Maar is dat niet duur? De prijzen van een handgeschreven tekst op een taart zijn vaak iets goedkoper dan een geprint logo of foto, maar het scheelt elkaar weinig. Er zijn bakkers die tegen een kleine vergoeding iets leuks op het gebak schrijven. Bijvoorbeeld:

  • Gefeliciteerd
  • Goed gedaan
  • Je bent een topper
  • Veel plezier met je nieuwe baan
  • Geniet van je nieuwe woning
  • Ik hou van jou

Dit kan dan worden aangevuld met een voornaam en/of achternaam. Let erop dat je de tekst op tijd doorgeeft aan de bakker. Net zo belangrijk is dat je de tekst controleert op spelfouten. Dubbel checken is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat de naam op een taart verkeerd geschreven is. Je kunt in plaats van een taart ook kiezen voor een cake of vlaai.