gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Fototaart

Wil je een taart bestellen met daarop een mooie foto? Dat is mogelijk! Bij steeds meer online taartenwinkel kan je een taart met foto bestellen. Een erg leuk cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, huwelijk of een andere gelegenheid. De foto wordt als het ware op de taart geprint. Je kunt het gewoon op eten! Op deze pagina vind je meer informatie over de fototaart en vergelijk je de beste en goedkoopste aanbieders van Nederland waar je dit kunt bestellen. 

Waar kan ik een taart met foto bestellen?

In de tabel hieronder vind je de beste online aanbieders van taarten met een foto erop. Zij bieden een gebruiksvriendelijke bestelmodule waar je eenvoudig een taart kunt kiezen en jouw foto kunt uploaden. Je kunt er ook een leuke tekst bij zetten. Bijvoorbeeld met de naam van de jarige of gewoon een leuke persoonlijke boodschap. Je kunt ook kiezen voor een vlaai

Aanbod Bezorging Review Informatie
gefelicitaart Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Landelijke bezorging
Supersnelle levering
Bekijken
taartenwinkel Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Goede bezorging
Zelf bezorgdag & tijd kiezen
Bekijken
bestel-taart Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Gekoelde bezorging
Kies zelf bezorgdag & tijdstip
Bekijken
greetz Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Bezorging
Vandaag besteld, morgen thuisbezorgd
Bekijken
taarten.nl Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Prettige bezorging
Vrije keuze in bezorgmomenten
Bekijken
hema gebakservice Taarten
Gebakjes
Snacks
Geen bezorging, wel afhaal
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Bekijken

De mooiste foto op jouw taart laten drukken

De taartenbakkers werken met speciale printers met eetbare inkt. Hierdoor is het mogelijk om de lekkerste taarten te bedrukken met jouw eigen unieke foto en tekst. Vaak is het ook mogelijk om meerdere foto’s te kiezen. Je kunt dan een soort collage maken. Dit geeft een erg gaaf effect. 

Wat is een fototaart?

Een fototaart is een taart met daarop jouw eigen foto, logo of naam erop gedrukt. De foto wordt gedrukt met eetbare inkt en kan je dus gewoon eten.

Wat kost een taart met foto?

De kosten van een taart met foto liggen tussen de €15 – €25. Dit hangt af van het type taart en het formaat dat je kiest.

Welke taarten zijn geschikt voor een foto?

Bijna alle taarten zijn geschikt om er een foto op te laten drukken? Wil je het beste resultaat? Kies dan een slagroomtaart of een taart met marsepein. Hier komt de foto doorgaans het beste tot z’n recht.