gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Verjaardagstaart bezorgen

Ben je binnenkort jarig en ben je op zoek naar een verjaardagstaart? Dan heb je de keuze uit een enorm uitgebreid assortiment aan taarten. Je kunt daarbij denken aan een appeltaart, een slagroom taart, een aardbeien taart, een vlaai en ga zo maar door. Er is enorm veel mogelijk. Maar wat voor verjaardagstaart ga jij bestellen?

Verjaardagstaart online bestellen

Het is natuurlijk een beetje een traditie om met je verjaardag een verjaardagstaart te hebben. Het is mogelijk om deze zelf te maken, maar je kunt jezelf ook een hoop moeite en energie besparen door er eentje te bestellen. Er zijn enorm veel bakkers en webshops waar het mogelijk is om een lekkere verjaardagstaart te bestellen. Maar welke webshop heeft nou de lekkerste taart? En hoeveel ben je hier dan voor kwijt? Via onze partners weet je zeker dat je gasten lekker en vers verjaardagsgebak zullen eten.

Waarom een taart voor je verjaardag?

Iedereen wil natuurlijk iets speciaals aan zijn gasten serveren als ze op bezoek komen. Ze nemen een cadeautje mee, en daar wil je ze voor bedanken. Dat kun je doen met een speciaal bestelde feestelijke taart. Of je nu 10, 12 of 18 jaar wordt, 25, 30 of 60 jaar. Niemand is te oud om te genieten van lekker gebak. Hang de slingers op, steek de kaarsjes aan, en blaas ze uit voor een nieuw levensjaar. Snijdt de taart aan, verdeel het onder de gasten en het feest kan echt beginnen. Zie ook het gemak van een geboortetaart.

Wat kost een verjaardagstaart?

De prijs van een verjaardagstaart is afhankelijk van veel factoren. Wil je een luxe of een goedkopere taart? Voor hoeveel personen heb je gebak nodig? Wanneer wordt de verjaardag gevierd (weekendbezorging kan duurder zijn)? Wil je een gepersonaliseerde taart met een foto van de jarige erop (inclusief naam en levensjaar)? Je kunt het dus zo duur maken als je zelf wordt. Een standaard taartje koop je al voor €10 bij de lokale bakker. Via de aangesloten bakkerijen laat je al een vers taartje bezorgen voor €15. Je hebt ook de lekkerste taarten voor abraham.

Trends en ontwikkelingen

De laatste jaren zijn de fototaarten steeds populairder geworden. Je kunt dan de jarige een taart geven met zijn of haar foto erop. Dat is pas een echte verrassing, en erg persoonlijk. Ideaal als kindertaart. De meest populaire verjaardagstaart is op dit moment toch nog wel de slagroomtaart. Zeker ook bij bedrijven. Het voordeel is dat ze niet alleen te bestellen zijn voor 8 tot 12 personen, maar ook voor 30, 40 of 50 personen. Ga jij de verjaardag dus groots vieren? Dan kun je deze luxe verjaardagstaarten snel online bestellen en laten thuisbezorgen.