gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Abraham taart bezorgen

Wanneer iemand 50 jaar oud wordt spreken we van een bijzonder jubileum. Mannen gaan dan Abraham zien, vrouwen zien Sara. Bij deze verjaardagen hoort natuurlijk een speciale verjaardagstaart. Je wilt de jubilaris natuurlijk echte in de watten leggen geben pakt flink uit met een spandoek. Dan hoort daar ook een lekkere verse en ludieke Abraham taart bij. Via onze partners kun je verschillende leuke designs bestellen. Op deze site vind je ook meer informatie over een taart voor geboorte bestellen en goedkope bruidstaarten.

Bestel taart voor Abraham online

Als je een verjaardag moet verzorgen voor iemand die 50 jaar wordt komt daar veel bij kijken. Gastenlijsten, draaiboeken maken, muziek regelen, een locatie, versieringen, catering etc. Hoe fijn is het dan dat je een taart kunt laten thuisbezorgen. Een 50 jaar verjaardagtaart voor mannen laat je morgen al aan huis bezorgen. Je kunt dus nog last-minuten je bestelling doorgeven (al adviseren we om enkele dagen van te voren te bestellen zodat je zeker bent dat het gebak voor Abraham op tijd geleverd wordt).

50 jaar jubileum taart maken

Hoe stoer is deze taart?! Waarom zou je op je 50ste verjaardag eraan herinnerd willen worden hoe oud je bent geworden door een taart te krijgen die gemaakt is in de vorm van een oude, bejaarde vent! Niemand: en daarbij, wie houdt er nou niet van een lekkere BBQ?

Wat heb je nodig?

 • Smoother easy glide
 • Wilton rolstok kunststof 50cm
 • Taartkarton zilver Ø28cm.
 • Eetbare lijm ca. 60ml
 • Suikerbakkerspoeder
 • Rolfondant rood, oranje, groen, grijs, geel, bruin en rood.
 • Poederkleurstof zilver, zwart en bruin
 • Zwarte stift (eetbare inkt)
 • Alcohol
 • Stekkerdoos cijfers.
 • Sateprikkers
 • Kwastjes

Wat moet ik doen?

 1. Rol een flink stuk rood-oranje fondant uit en drapeer deze over de taart. Gebruik de smoother om alles glad te krijgen.
 2. Snijd de randjes weg.
 3. Neem een klein bolletje zwarte, gele, rode, oranje en bruine fondant en `mix´ deze samen. Niet te veel kneden anders word het een hele vieze egale kleur!
 4. Rol dit bolletje fondant nu uit. Kijk eens hoe gaaf dit effect is!
 5. Neem een kom of bord (die kleiner is dan de taart) en snijd dit rondom uit.
 6. Dit gaan we gebruiken als een vuurlaag! Smeer de taart bovenop een beetje in met eetbare lijm en leg dan deze ronde vuurlaag bovenop de taart.
 7. Rol een stuk grijze fondant uit tot een grove sliert, dit gaan we gebruiken als de buitenste rand van het rooster. Snij het `overhangsel´ af.
 8. Rol nu dunne sliertjes van het grijze fondant en gebruikt dit om het rooster op te vullen, zodat het een echt rooster wordt.
 9. Mix nu een beetje alcohol met de zilver kleurpoeder zodat er een egaal papje ontstaat. Je hebt nu eetbare verf!
 10. Pak je kwast en verf je rooster. De eetbare verf zorgt voor een mooi metaal effect. Let wel op dat de verf niet op de taart komt!
 11. Nu gaan we vlees maken… rol een worstje van wat bruine fondant en snij hier grillstrepen in.
 12. Gebruik de bruine, zwarte en rode kleurpoeder om het echt een worstje te maken. Dit hoeft absoluut niet nauwkeurig!
 13. Nadat je de poeder met het kwastje hebt aangebracht kun je er nog even met je vingers overheen om het mooi uit te vegen.
 14. Doe hetzelfde met de hamburger. (Het vleeseffect heb ik gemaakt door een oude/schone tandenborstel in het fondant te drukken)
 15. En natuurlijk een shashlik met paprikaatjes! Gebruik een satéprikker om het een echte shashlik te laten lijken.
 16. Leg nu de stukjes vlees op de BBQ!
 17. Een BBQ heeft natuurlijk ook handvaten nodig, maak deze van zwarte fondant.
 18. Door middel van satéprikkers bevestig je de handvaten aan de BBQ.
 19. Als laatste maak je een stoer `metalen´ plaatje van zwarte fondant. De schroefjes en 50 maak je van grijze fondant, beschilder deze ook zilver met je eetbare verf.
 20. Bevestig deze door middel van eetbare lijm aan de zijkant van de BBQ (taart) en klaar ben je!