gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Taart nieuwe woning

Gaat iemand die je kent verhuizen? Dan moet dat natuurlijk gevierd worden. Een taart voor een nieuwe woning is altijd een goed idee. Een taart is feestelijk, iedereen is er gek op en je kunt het direct (samen) opeten. Je kunt het online bestellen en laten bezorgen op het nieuwe adres, maar je kunt het natuurlijk ook meenemen naar de housewarming. Op deze pagina vind je de beste online taartleveranciers waar de de lekkerste taarten online kunt bestellen en kunt laten bezorgen. 

  • Een verhuizing is voor veel mensen een mijlpaal in hun leven
  • Bij zo’n mooi moment hoort dan ook een passend cadeau
  • Een taart doet het altijd goed, want wie houdt er nu niet van een lekker stukje gebak?
  • Je kunt de taart laten bezorgen op het adres van de nieuwe woning maar je kunt het natuurlijk ook gewoon bij je zelf thuis laten bezorgen
  • Op deze pagina vind je snelle, betaalbare en betrouwbare taartenleveranciers
  • Of bekijk onze suggesties voor een verjaardag of een abraham-taart

Een taart bij een verhuizing laten bezorgen, wie kan dat doen?

Gaat een vriend of familielid verhuizen? En wil je hem of haar verrassen met een lekker cadeau en een lief gebaar? Kies dan voor een heerlijke taart. Op Taartenaanhuis.nl vind je de beste en meest betrouwbare online leveranciers waar je eenvoudig kunt bestellen. Bij de webshops hieronder vind je een ruim aanbod voor elk budget. Eventueel kan je de taart personaliseren met een persoonlijke tekst of een foto, bijvoorbeeld van de nieuwe woning. 

Aanbod Bezorging Review Informatie
gefelicitaart Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Landelijke bezorging
Supersnelle levering
Bekijken
taartenwinkel Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Goede bezorging
Zelf bezorgdag & tijd kiezen
Bekijken
bestel-taart Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Gekoelde bezorging
Kies zelf bezorgdag & tijdstip
Bekijken
greetz Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Bezorging
Vandaag besteld, morgen thuisbezorgd
Bekijken
taarten.nl Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Prettige bezorging
Vrije keuze in bezorgmomenten
Bekijken
hema gebakservice Taarten
Gebakjes
Snacks
Geen bezorging, wel afhaal
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Bekijken

Housewarming taart bestellen

Een nieuwe woning kopen of huren is een bijzonder moment. Want hoe vaak doe je dit in je leven? Bij verhuizing of koop van een woning is het leuk om iemand te verrassen met lekker gebak. Want wie is er nu niet gek op en stukje slagroom-, appel-, of chocoladetaart? Er is een ruim aanbod. Je kunt kiezen voor een eenvoudige slagroomtaart, maar je kunt ook kiezen voor een volledig depersonaliseerde marsepeintaart met een unieke tekst of een foto van het nieuwe huis. 

Of kies voor heerlijke brievenbuspost

Lukt het niet om persoonlijk bij de nieuwe eigenaren van de woning langs te gaan? Of ga je niet naar de housewarming? Je kunt ook kiezen voor een heerlijk brievenbuscadeau. Denk aan brownies met smarties, brownies fudge of cakemix waarmee de ontvanger zelf een heerlijke cake kan bakken. De mogelijkheden zijn groot. Zoek en vind snel en eenvoudig het ideale cadeau dat past bij jouw wensen en budget.