gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Petit Fours

Petit fours zijn kleine, luxe gebakjes. Deze luxe verwennerij is erg geschikt voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum, zakelijke afspraak of voor bij de koffie voor een speciale gelegenheid. De petit fours zijn handgemaakt en bereid met uitsluitend de beste ingrediënten. Deze gebakjes bestaan uit laagjes cake met creme met aan de buitenzijde heerlijk zachte fondant. De petit fours kunnen voorzien worden van uw (bedrijfs)logo.

Waarom Petit Fours bestellen?

Het grote voordeel van Petit Fours is dat je ze geleverd krijgt per stuk. Je hoeft dus geen grote taart aan te snijden.  Je pakt ze een voor 1 uit de doos, legt ze op een schoteltje of schaal en kun ze serveren. Dat maakt het praktische voor een groot verjaardagsfeest of zakelijk evenement. Los daarvan zijn ze natuurlijk ook erg lekker. Ze zijn lekker gevuld met cake, slagroom en een smaaktoevoeging. De buitenkant is zoet door de marsepeinen versieringen. Ze zijn verkrijgbaar in praktische elke kleur.

Petit Fours laten bezorgen

Je kunt via de online bakkerij eenvoudig je Petit Fours bestellen. Daarbij geef je aan voor hoeveel personen je wilt bestellen (dus het exacte aantal gebakjes) en kies je een bezorgmoment. Tevens kun je aangeven welk type Petit Fours thuisbezorgd moeten worden. Denk dan aan de smaak, kleur en versieringen. Eventuele foto’s of logo’s die wilt laten bedrukken kun je uploaden of per mail toesturen. De betaling wordt online geregeld. Wanneer alles wordt geleverd moet je het gebak in de koeling bewaren (enkele dagen houdbaar).

Hoe zit het met de kosten?

De prijzen van Petit Fours verschillen nogal per leveranciers. De voordelige Petit Fours kun je al vanaf €1,00 – €1,50 bestellen. Luxe gebak kan al snel zo’n €4,50 tot €5,50 kosten. Over het algemeen geldt; hoe meer Petit Fours besteld worden, hoe goedkoper de prijs per stuk kan worden. Zeker wanneer je voor een groot evenement zoals een beurs of zakelijke borrel meer dan 100 stuks nodig hebt. Bekijk ook de kosten van brownies bezorgen en donuts aan huis.