gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Donuts bestellen

Verras uw familie, vrienden of bekenden met unieke donuts. Een ideaal vrolijk genotsmoment voor jong en oud, lekker tijdens een verjaardagsfeestje, zomerse lunch of gewoon uitgebreid gezellig bij de koffie na een fijne wandeling. Tip: Laat uw donuts voorzien van uw eigen (familie) naam of logo: succes gegarandeerd. En de bestelling wordt ook nog eens aan huis bezorgd. Gemakkelijk bij u thuis of op de feestlocatie.

Donuts laten bezorgen

Het leven is een feestje, alleen we moeten zelf de slingers ophangen. Wij helpen u daar graag mee, maak uw feestje compleet met deze heerlijke donut traktaties. Onze partners hebben voor ieder budget een geschikt product. Kies uit het grote assortiment heerlijke donuts, naturel, geglazuurd, eventueel naar wens gedecoreerd en voorzien van tekst of logo. Alle ingrediënten zijn aanwezig om direct in de feeststemming te komen. Wanneer je online besteld kun je de donut laten bezorgen op elke geschikte locatie in Nederland. De grote vraag is natuurlijk waarom zou je dit bestellen en voor welke gelegenheden is dit geschikt? Zie ook Macarons bestellen en american cookies aan huis laten bezorgen.

  • Verjaardagen: Rijk gedecoreerde assortiment donuts, hier komt iedereen van in een feeststemming. Desgewenst met de naam van de jarige job erop. Ook leuk voor kinderfeestjes. Dit is natuurlijk altijd een reden om te trakteren. Nu kan dat ook verrassend origineel en smaakvol, natuurlijk ook desgewenst met foto!
  • Bruiloften: Donuts hebben niet voor niets de vorm van een ring. Mooi geglazuurde donuts in de kleur van uw bruiloftsthema, hoe leuk is dat? Op de juiste manier gepresenteerd maakt u de origineelste bruidstaart.
  • Kraamfeest / geboorte: Donuts zijn een originele variant op de traditionele beschuit met muisjes, lichtroze/ lichtblauwe of wit glazuur met roze/ blauwe muisjes, zelfs de naam van de nieuwe aanwinst kan erop!
  • Bedrijfsfeesten: Direct in een feeststemming met uw collegas en gasten? Geniet dan van het ruime assortiment met heerlijke donuts in de kleuren van uw bedrijf en eventueel voorzien van uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam!