gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Suikervrije taart bezorgen

Wil jij afvallen maar wel een lekker stukje taart kunnen eten? Of krijg je iemand op bezoek die op zijn bloedsuikerspiegel let in verband met diabetes bijvoorbeeld? Dan kan je ervoor kiezen om een taart zonder suiker te bestellen. Dat kan natuurlijk heel eenvoudig via internet. Je zoekt bij een van onze adverteerders uit het aanbod suikervrij gebak een lekkere smaak uit en kunt deze snel laten thuisbezorgen, soms al morgen bezorgd.

Voordelen van een taart zonder suiker

Veel mensen die willen letten op de kilo’s slaan een gebakje al snel al. Toch hoeft dat niet. Wanneer je suikervrij gebak besteld kun je deze mensen bij de koffie of thee toch een lekkere snack aanbieden in plaats van een standaard koekje. Het zal zeker gewaardeerd worden.  In het assortiment zitten verschillende soorten vruchtenvlaaien en natuurlijk suikervrije slagroom (de smaak hiervan wijkt wel flink af van de normale slagroomtaarten). Bekijk ook onze pagina’s met caloriearme taarten.


Zelf een suikervrije taart bakken

Deze suikervrije appeltaart is geschikt voor mensen die geen suiker mogen eten men kan zelfs van deze appeltaart een lactose vrije appeltaart maken.

Ingrediënten:

 • 180 gram meel
 • 0,25 theelepel zout
 • 2 theelepels citroenrasp
 • 6 eetlepels appelstroop
 • 120 gram boter (eventueel lactose vrije)
 • 75 gram rozijnen
 • 1 kilo appels
 • 1 theelepel kaneel
 • 2-3 eetlepels appeldiksap

Bereiding van suikervrije appeltaart:

 1. Verwarm de oven voor op 180°C.
 2. Neem een kom en meng daar het meel samen met het boter (zorg dat het boter in stukjes gesneden is). Voeg hierna de citroenrasp en appelstroop erbij en kneed dit tot een deegbal. Voeg er ook een snuifje zout aan toe (maar niet te veel).
 3. Bekleed nu een sprinvorm met het deeg dat je gemaakt hebt. Zorg dat je nog wat deeg over hebt om straks de taart mee te bekleden.
 4. Snij nu de appels in stukjes en leg deze in de springvorm samen met de rozijnen.
 5. Besprenkel de appel stukjes met wat appeldiksap en wat kaneel.
 6. Nu neem je derest van het deeg en voeg je hier nog wat extra meel aan toe en verkruimel je dit deeg. Nu strooi je de kruimels over de appels. Nu is de suikervrije appeltaart klaar.
 7. Zet deze gedurende 60 minuten in de oven. Hij is klaar als het deeg een mooi bruine korst heeft. Haal hem dan uit de oven en uit de springvorm en dien deze op samen met een tasje koffie.