gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Mokkataart bezorgen

Een van de meest populaire smaken binnen taartenland is natuurlijk Mokka. Het wordt vaak verward met chocolade. Dat komt omdat er ook heel veel taart-variaties zijn waarbij mokka als tweede smaak wordt toegevoegd. Je kunt tegenwoordig heel eenvoudig lekker mokkagebak online bestellen en laten thuisbezorgen. Via onze partners plaats je snel een bestelling en kies je een aflevermoment. Er zijn mokka-vlaaien, sloffen en normale taarten. Kleine porties voor 6 tot 8 personen maar ook grotere varianten voor 18 tot 20 personen. 2 andere heel populaire taarten zijn de slagroomtaart en chocoladecake.

Bestel een taart met mokka

Wat is er lekkerder dan een heerlijke ambachtelijk gemaakte taart? Een smakelijke verrassing voor iedere gelegenheid, van een verjaardag of examen tot een geboorte of jubileum! Deze heerlijke taart is gemaakt van een krachtige crème au beurre van mokka en hazelnootkrokant en daarnaast hazelnoten die omgeven zijn door een laagje chocolade.  Maak de taart nog persoonlijker door het toevoegen van een eigen foto of met een tekst van chocolade. Zo wordt het nog leuker om iemand te verrassen met deze unieke taart. De taarten van onze partners worden gemaakt in ambachtelijke bakkerijen die gebruik maken van de beste kwaliteitsproducten. Hier werken de allerbeste mensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan dagelijks aan de lekkerste taarten. De taarten worden met uiterste zorg bereid en verstuurd via een speciale koerier. Hierdoor ontvangt u altijd de beste kwaliteit, gegarandeerd vers! 

Populair gelaagd Moskovisch gebak

Meer informatie over de mokkataart: De taart is gemaakt van gelaagd Moskovisch gebak waartussen een krachtige crème au beurre van mokka en hazelnootkrokant zit. Deze is afgewerkt met hazelnoten welke zijn omgeven door een laagje chocolade. Er zijn natuurlijk ook andere variaties mogelijk. Ook als dessert zijn deze producten zeer geschikt. Zo kun je het serveren met een bolletje ijs en een toef slagroom bijvoorbeeld. Er zijn ook petit fours met mokka smaak (maar ook koekjes, donuts en brownies).