gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Valentijnstaart bezorgen

Heeft je geliefde eigenlijk al alles en wil je hem of haar toch nog verrassen met een origineel valentijnsdag cadeau? Dat kan, maar dan zal je uiteraard wel wat meer moeite moeten doen om een origineel valentijns cadeau op de kop te kunnen tikken. Toch zijn er ook dan voldoende mogelijkheden om die dag extra je liefde te tonen. Kortom, wat is een origineel geschenk voor valentijnsdag? Een taart valt altijd in de smaak. Want wie houdt er nu niet van een heerlijke slagroomtaart of appeltaart?

Een lekker cadeau voor jouw valentijn

Ben je nog maar pas samen, dan is het vinden van een verrassend én origineel valentijns cadeau kinderspel. Dat wordt uiteraard heel wat anders als je al enige tijd samen bent, en je partner eigenlijk al alles heeft. Toch bestaan er nog verschillende mogelijkheden om ook dan je partner op valentijnsdag naar de zevende hemel te voeren. Zoeken naar een origineel geschenk voor valentijn, doe je bij voorkeur op internet. Daar zijn heel wat gespecialiseerde websites actief die elkaar de loef proberen af te steken om je toch maar het meest originele valentijnsgeschenk te kunnen aanbieden. Bedenk bij dit alles dat het duurste geschenk niet altijd het meest originele is.

Taart voor jouw Valentijn

Een chocoladetaart, hartjes pannekoeken, brownies of een heerlijke taart: de mogelijkheden voor valentijn zijn enorm. Je weet waarschijnlijk zelf wel als geen ander waar jouw geliefde gek op is. Maar heb je gebrek aan inspiratie? Hieronder vind je de meest populaire taarten voor 14 februari.

Top-3 valentijnstaarten

  1. aardbeien-stracciatellakwarktaart
  2. Cheesecake met witte chocolade en frambozen
  3. Red velvet cake

Origineel valentijnskaartje
Wil je op op valentijnsdag bij je geliefde extra scoren, moet je het niet altijd even ingewikkeld zoeken. Laat op valentijnsdag weten dat je hem/of haar graag ziet. Dat laat je blijken via een leuk en origineel valentijnskaartje. Voeg er een persoonlijke boodschap aan toe, en verstuur deze kaart samen met een fluweelzachte knuffel. Dat zal zijn effect beslist niet missen.

Chocolade telegram
En wat dacht je van een chocolade telegram? Verras je geliefde op valentijnsdag met een chocolade telegram vergezeld van een persoonlijke boodschap. Ongetwijfeld een lekker geschenkje voor door de brievenbus, dat zéker zal opvallen. Je stelt de tekst van dit telegram zélf samen met chocoladeletters. Je vind deze chocolade telegram in de betere cadeaushop of zelfs op internet, waar verschillende sites zich specialiseerden in het aanbieden van de meest originele geschenken. Dergelijke cadeau’s zijn ook heel geschikt voor vaderdag en moederdag.