gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Chocolade bezorgen

Chocolade: daar is al zoveel over gesproken en geschreven en gedroomd en toch blijft chocolade ons boeien. En met “ons” bedoel ik heus niet alleen vrouwen. Mannen doen wel stoer maar als het om chocolade gaat zijn er maar weinigen die de verleiding kunnen weerstaan. Dat is het: chocolade is verleiding. Chocolade maakt blij. Dat willen we niet alleen graag geloven, het is wetenschappelijk bewezen. In chocolade zitten stofjes waar je blij van wordt. Weg met prozac, iedereen aan de chocolade. Je kunt het kopen in de supermarkt maar natuurlijk ook online bestellen en laten thuisbezorgen. Er zijn veel bedrijven die dit middels een brievenbus-pakketje kunnen leveren aan huis. Deze eetcadeau’s worden steeds populairder. Chocolade thuisbezorgen tegen je eenvoudig via onze partners.

Wat is chocolade?

Chocolade was al bekend bij de oude Inca’s. Zij maakten een soort chocolade melk en kenden hier heilzame werkingen aan toe. Voelde je je rot dan kreeg je chocolade. Geen idee waarom zij het uiteindelijk toch niet hebben gered met zo’n top strategie. Wat ook van de Inca’s komt is chocolade in combinatie met peper. Ik at ooit in Brazilië een romige chocolade taart met een topping van eiwitschuim met zesde van limoen en daarover heen gepofte roze peperbolletjes. Ik was zo onder de indruk van deze chocolade taart dat ik vergeten ben het recept te vragen. Zelf bonbons maken met chocolade is een hele leuke hobby. Chocolade leent zich dus heel goed om te combineren met verrassende andere ingrediënten. Klassiek zijn bijvoorbeeld chocolade met gember of sinaasappelschil. Maar als je nu naar een chocolade winkel gaat zul je je ogen uitkijken. Ook online maken ze het assortiment goed inzichtelijk. De verschillende webwinkel waar je online kunt bestellen biedt ook een opties voor levering aan huis. Alles wordt dan zorgvuldig ingepakt en bezorgd in een net pakketje (eventueel met een briefje erbij). Leuk om te geven en te krijgen.

Chocolade bestellen en thuisbezorgen

De chocolade bonbons die je bij de betere banketbakker of chocolatier kunt kopen blinken uit in verrassende combinaties. Ingrediënten zoals inderdaad peper of verveine of rozen. Exotische chocolade met kardemom, kaneel en steranijs. Wanneer je de bonbons zelf maakt kun je de chocolade mixen met alles wat jou lekker lijkt. Ook als het niet helemaal goed uitpakt vergeeft chocolade veel. Een al niet meer zo heel erg nieuwigheid (maar nog steeds heel erg leuk) op het gebied van chocolade: de chocolademelk lolly. Een houten lepeltje met een brok chocolade dat je in een warm glas melk laat smelten. Ook hierin zijn weer heel smaken chocolade. Lolly’s met melk chocolade en pure chocolade ook chocolade praline en chocolade karamel. Chocolade eet of drink je nooit omdat het moet. Chocolade is altijd een moment om te genieten. Alleen of met iemand anders. Dat maakt het zo romantisch lekker. En dus gewoon heel goed voor je. Nou voor je mentale welzijn dan. En wat je fysiek betreft: een gezonde geest in een gezond lichaam, toch? Bekijk op onze website ook cupcakes en muffins bestellen.