gefelicitaart-logo
taartenwinkel logo
bestel taart logo
greetz logo
taarten-nl-logo

Cheesecake bezorgen

Een heerlijke romige, zachte en luchtige cheesecake bestellen en laten bezorgen? Dat gaat heel eenvoudig en verrassend voordelig. Op deze pagina vind je de beste online aanbieders van cheesecake inclusief bezorging aan huis. Jouw klassieke cheesecake, of misschien een variant met bosbessen laat je eenvoudig en snel bezorgen op elke gewenst adres in Nederland.

  • Een cheesecake is een speciale zachte en zoete taart die voor een belangrijk deel uit kaas bestaat
  • Van oorpsrong komt het uit de Verenigde Staten, maar ook in Nederland is het ook al jarenlang niet meer weg te denken
  • De meeste cheesecakes hebben 2 lagen: een bodem van koek, en een bovenste laag die bestaat uit een mix van kaas, ei en suiker
  • Populaire kaassoorten die veel gebruikt worden zijn onder andere roomkaas en ricotta
  • Een hele cheesecake inclusief bezorging kost gemiddeld zo’n €20,00

Waar kan ik goedkoop een cheesecake bestellen?

Direct bestellen? Hieronder vind je een vergelijking van de beste taartenwinkels in Nederland waar je ook lekkere en betaalbare cheescakes kunt bestellen en kunt laten bezorgen. Dit kan op jouw eigen adres, maar natuurlijk ook op het adres van iemand die je graag zo’n heerlijk stukje gebak cadeau doet.

Aanbod Bezorging Review Informatie
gefelicitaart Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Landelijke bezorging
Supersnelle levering
Bekijken
taartenwinkel Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Goede bezorging
Zelf bezorgdag & tijd kiezen
Bekijken
bestel-taart Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Gekoelde bezorging
Kies zelf bezorgdag & tijdstip
Bekijken
greetz Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Bezorging
Vandaag besteld, morgen thuisbezorgd
Bekijken
taarten.nl Taarten
Gebakjes
Brievenbuscadeau
Prettige bezorging
Vrije keuze in bezorgmomenten
Bekijken
hema gebakservice Taarten
Gebakjes
Snacks
Geen bezorging, wel afhaal
Vandaag besteld, overmorgen in huis
Bekijken

Zelf cheesecake bakken

Wat de Italianen met risotto hebben, de Japanners met sushi en wij met oma’s appeltaart, hebben de Amerikanen met hun cheesecakes. Iedereen heeft hét recept voor de beste taart, maar ook hier leiden vele wegen naar Rome. Of naar East 10th Street, waar volgens CBS de beste cheesecake wordt verkocht. Toch iets dichter bij huis blijven? Lees dan hier verder voor een heerlijk cheesecake recept. Een Cheesecake die niet lijkt op een monchoutaart, maar die de heerlijke diepe smaak van kaas heeft.

Wat heb je nodig?

Voor de bodem:

  • Springvorm
  • 180 gram Biscuitjes
  • 150 gram Roomboter
  • 20 gram Tafelsuiker

Voor de vulling:

  • 200 gram Creamcheese
  • 200 gram Cottagecheese
  • 200 gram Volle kwark (zoals ook bij de kwarktaart)
  • 140 ml Crème fraiche
  • 2 eetlepels Bloem
  • 150 gram Suiker
  • 1 Mespuntje vanille
  • 2 Eieren en 1 eidooier
  • Bosbessen

Hoe maak ik de cheesecake?

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Doe de biscuitjes in een plastic zakje en plet ze door er bijvoorbeeld met een deegroller op te slaan. De biscuitjes moeten verkruimeld zijn!
  3. Smelt de boter in de magnetron en giet het over de kruimels van de biscuitjes.
  4. Voeg ook de suiker (20 gram) toe aan het mengsel.
  5. Meng alles goed door elkaar.
  6. Gooi de kruimels in de ingevette springvorm en druk deze goed aan.
  7. Plaats dan de springvorm 15 minuten in de oven.
  8. Maak in de tussentijd de vulling. Meng de creamcheese, cottagecheese en kwark 30 seconden met de mixer. Door de structuur van de cottagecheese blijven er zogenoemde ‘kloetjes’ in het mengsel zitten. Ben je hier geen fan van, vervang dan de cottagecheese door creamcheese.
  9. Voeg vervolgens de eieren en de eidooier aan het mengsel toe en mix weer even.
  10. Voeg daarna 2 eetlepels bloem aan het mengsel toe en mix weer even door.
  11. Doe hetzelfde met de suiker.
  12. Snijd een vanillestokje open en voeg een mespuntje vanille toe aan het mengsel.
  13. Voeg als laatste 140 ml crème fraiche toe en mix heel kort nog even door.
  14. Giet het mengsel in de springvorm.
  15. Strooi wat bosbessen over de taart. Zorg wel dat de bosbessen in het mengsel zakken en er niet boven op blijven liggen.
  16. Plaats de Cheesecake in de oven. Bak de eerste 15 minuten op 200 graden, verlaag daarna de temperatuur naar 100 graden en bak de cake nog een uur.
  17. Op het moment dat je de cake uit de oven haalt, is deze nog zacht. Wees niet bang! Laat de cake afkoelen en plaats hem daarna voor minstens 12 uur in de koelkast.
  18. Maak je mes nat en ga langzaam met het mes langs de rand van de taartvorm. Zo komt de taart makkelijk los.
  19. De volgende dag heb jij een heerlijke Cheesecake. Neem een klein puntje, want hij is zeer machtig!
  20. Serveer met de overige bosbessen.